Léhman's Dog Sport

Minden ami kutya!

 

 

 

Léhman's Dog Sport


Makón évek óta folyik kutyakiképzés, azonban hiányzott egy olyan szervezet, akik komolyabban akarnak foglalkozni a kutyás sporttal. 2011-ben egy makói kutyás baráti társaság úgy gondolta, hogy igény lenne rá, hogy legyen egy csapat, akik motiváló erőként, felkészítéssel ösztönzik azokat, akik jobban megismerkednének a sportkutyázással. Ezeknek az álmoknak a megvalósítására hoztuk létre a Léhman's Dog Sport-ot. Csapatunkat szakképzett kiképzők alkotják, akik elméleti tudást és gyakorlati eredményeket tudnak felmutatni versenyeken, vizsgákon és kiállításokon egyaránt. A folyamatos fejlődés érdekében szemináriumokra, tanfolyamokra és táborokba járunk. Több kutyaiskolával tartjuk a kapcsolatot, így idegen pályákon könnyedén lehet gyakorolni, és más kiképzői tematikák megismerésére is nagyobb hangsúlyt fektetnünk.

Szakszerű felügyelet és kiképzésvezetői hozzáértéssel a hobbi kutyázás és sportkutyázás mellett az agility oktatást és kutyaóvodát valósítottunk meg.

Minden kutyázni vágyó érdkelődőt szeretettel várunk kutyaiskolánkba, hogy minél több jólnevelt kutyus éljen környezetünkben, ezzel is csökkentve a kutyás társadalom iránt megnyilvánuló ellenszenvet a nem kutyások részéről. Nem csak Makóról, hanem Makó környékéről és Romániából is vannak tagjaink, akiknek az időbeosztásához igyekszünk igazodni.

Szerettel várunk minden kutyát; a fajtatiszta kutyák mellett a keverék kutyákat is örömmel fogadjuk. Foglalkozásaink a szaktanácsadástól a sportkutyázásig terjednek, a gazda és a kutya igényéhez és lehetőségeihez mérten. Fontos, hogy ne csak a tanulásról szóljon a nálunk töltött idő, hanem kellemesen eltölthető szabadidővé váljon azonos érdeklődésű emberek között.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 4
Heti: 12
Havi: 189
Össz.: 31 028

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás
Léhman's Dog Sport - © 2008 - 2021 - lehmansdogsport.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »